Rommelmarkt op zaterdag 12 mei

BERICHT ROMMELMARKT ZATERDAG 12 MEI

Als deze Nieuwsbrief bij u in de bus valt, schiet het al weer op naar zaterdag 12 mei. Op die dag wordt de jaarlijkse Rommelmarkt van onze kerk weer gehouden in de historische dorpskern van Ouddorp.

U kunt vanaf nu tot en met 5 mei iedere week uw spullen inleveren op Dorpsweg 18 of Diependorst 166 op zaterdag.

Kleine meubels kunt u vanaf 1 mei inleveren in de garage bij Nellie op de Diependorst 166.
Dit kan tot de datum van de rommelmarkt.

We zijn nog op zoek naar enthousiaste mensen voor de verkoop van de spullen in de kramen en mensen die weer helpen om de markt ’s morgens op te bouwen en ook ’s avonds weer op te ruimen. Een aantal mensen heeft zich al aangemeld, maar we kunnen nog mensen gebruiken die dag. Vele handen maken tenslotte licht werk! U komt toch ook helpen die dag?
We zoeken nog een aantal mensen, die iets willen bakken voor de koffiekraam op de markt. We denken aan cake, boterkoek, taart of koekjes. Geeft u a.u.b. even door aan Nellie Tanis (681758) als u bereidt bent om iets te bakken voor de rommelmarkt.
Zoals voorgaande jaren willen we weer een kraam vullen met boodschappen, die door gemeenteleden bijeen zijn gebracht. Dus als u komende weken in de supermarkt komt vergeet dan niet de /het artikel(en) voor de boodschappenkraam. We hopen weer op veel artikelen voor de verkoop in deze kraam.
U kunt de artikelen voor de boodschappenkraam inleveren in de kerk op D.V. donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag voor aanvang van de dienst) of op vrijdagavond 11 mei van 19:00 – 20:00 uur

LET OP: U kunt spullen inleveren t/m zaterdag 5 mei i.v.m. verwerken van het e.e.a.

Dus zaterdag 12 mei: Niet thuis eten die dag, maar met z’n allen naar de rommelmarkt, voor koffie met cake, verse oliebollen, een lekker gebakken visje etc. Verder hebben we voor ieder wat wils aan boeken, planten, elektrische apparaten, mooie spulletjes en nog vele andere zaken.

We hopen weer op een gezellige drukke rommelmarkt met mooi weer! Tot zaterdag 12 mei!

Met vriendelijke groet,
de Rommelmarktcommissie, Corrie, Elly, Marieke, Nellie en Wim.