Praiseband eXalt

Welkom op de pagina van Praiseband “eXalt”

Praiseband eXalt is een band die God wil aanbidden, loven en prijzen d.m.v. eigentijdse Nederlandse en Engelstalige Praise-en opwekkingsliederen. eXalt bestaat uit muzikanten en zangers uit de gereformeerde kerken van Ouddorp en Stellendam en oefent op maandagavond. eXalt treedt op in uiteenlopende diensten, zoals jongeren, trouw, doop en themadiensten van diverse kerken en instellingen. Samen met de organisatie worden de liederen gekozen, passende bij het thema.

Voor het afspreken en invullen van optredens kan contact opgenomen worden met Peter Tieleman, e-mail: tieleman.cp@gmail.com

Onze bandleden zijn:

Instrumenten: Andre Roodnat (elektrische/akoestische gitaar), Fabian Orgers (elektrische/akoestische gitaar), Jeroen van Riel (drums) en Jaap van Riel (basgitaar)

Op dit moment zijn George (elektrische gitaar) en Nathanya (elektrische viool) van Hutten bij ons aan het wennen als nieuwe muzikanten. We zoeken nog steeds een toetsenist!!

Zang: Yvonne Venneman, Jasmijn Lodder, Trijntje Maliepaard (+fluit), Jaap Moerkerk, Lennard Akershoek en Peter Tieleman.

Geluid en licht: Noah van Dijk

Een lied wat we op dit moment met veel liefde spelen en zingen is opwekking 781 ”Jezus redt” . Luister dit prachtige lied via de volgende link:

Agenda 2018:

• 21-01    Jongerendienst Ger. kerk Ouddorp