Praiseband eXalt

Welkom op de pagina van Praiseband “eXalt”

Praiseband eXalt is een band die God wil aanbidden, loven en prijzen d.m.v. eigentijdse Nederlandse en Engelstalige Praise-en opwekkingsliederen. eXalt bestaat uit muzikanten en zangers uit Ouddorp, Stellendam en omstreken en oefent op maandagavond. eXalt treedt op in uiteenlopende diensten, zoals jongeren, trouw, doop en themadiensten van diverse kerken en instellingen. Samen met de organisatie worden de liederen gekozen, passende bij het thema.

Voor het afspreken en invullen van optredens kan contact opgenomen worden met        Peter Tieleman, e-mail: tieleman.cp@gmail.com   of telefoon: 06-11924647. Ga  ons nu ook volgen op Instagram https://www.instagram.com/praisebandexalt/

Onze bandleden zijn:

Instrumenten: Andre Roodnat (elektrische/akoestische gitaar), Fabian Orgers (elektrische/akoestische gitaar), Jeroen van Riel (drums), Jaap van Riel (basgitaar), George en Nathanya van Hutten (elektrische gitaar en viool) en Martijn van der Plas op de toetsen.

Geluid en licht: Noah van Dijk

Zang: Trijntje Maliepaard, Mara de Lege, Monique Tanis, Jaap Moerkerk, Lennard Akershoek en Peter Tieleman.

Agenda 2023:

• 15-01      Morgendienst in Hernesseroord, aanvang 10:30 uur
  • 29-01      Jongerendienst Ger. kerk Ouddorp
  • 19 03      Jongerendienst Ger. kerk Stellendam, aanvang 18:30 uur
  • 16-04      Jeugddienst Emauskerk Middelharnis
  • 25-06      Jongerendienst Ger. kerk Ouddorp (ovb)
  • 10-09      Jeugddienst Arkrank kerk Krimpen a/d IJsel
  • 15-10      Jongerendienst Gerk. kerk Oudorp (ovb)
  • 12-11       Morgendienst in Hernesseroord, aanvang 10:30 uur
  • 17-12       Morgendienst in Hernesseroord, aanvang 10:30 uur (optie?)
  • 25-12       Kerstgezinsdienst Ger. kerk Ouddorp, aanvang 10:00 uur