Praiseband eXalt

Welkom op de pagina van Praiseband “eXalt”

Praiseband eXalt is een band die God wil aanbidden, loven en prijzen d.m.v. eigentijdse Nederlandse en Engelstalige Praise-en opwekkingsliederen. eXalt bestaat uit muzikanten en zangers uit Ouddorp, Stellendam en omstreken en oefent op maandagavond. eXalt treedt op in uiteenlopende diensten, zoals jongeren, trouw, doop en themadiensten van diverse kerken en instellingen. Samen met de organisatie worden de liederen gekozen, passende bij het thema.

Voor het afspreken en invullen van optredens kan contact opgenomen worden met        Peter Tieleman, e-mail: tieleman.cp@gmail.com   of telefoon: 06-11924647

Onze bandleden zijn:

Instrumenten: Andre Roodnat (elektrische/akoestische gitaar), Fabian Orgers (elektrische/akoestische gitaar), Jeroen van Riel (drums), Jaap van Riel (basgitaar), George en Nathanya van Hutten (elektrische gitaar en elektrische viool) en Martijn van der Plas op de toetsen.

Zang: Trijntje Maliepaard, Jaap Moerkerk, Lennard Akershoek en Peter Tieleman. We zoeken op dit moment 2 nieuwe zangeressen! iets voor jou?

Geluid en licht: Noah van Dijk

Een lied wat we hopen wij in 2021 gaan instuderen is ”The Blessing van Elevation worship”

Luister dit prachtige en bemoedigende lied via de volgende link:

Agenda 2021:

• 10-10    Jongerendienst Ger. kerk Ouddorp, aanvang 18:30 – Spreker Mevr. J. Roodnat
  • 14-11    Jongerendienst Ger. kerk Stellendam, aanvang 18:30