Praiseband eXalt

Welkom op de pagina van Praiseband “eXalt”

Praiseband eXalt is een band die God wil aanbidden, loven en prijzen d.m.v. eigentijdse Nederlandse en Engelstalige Praise-en opwekkingsliederen. eXalt bestaat uit muzikanten en zangers uit de gereformeerde kerken van Ouddorp en Stellendam en oefent op maandagavond. eXalt treedt op in uiteenlopende diensten, zoals jongeren, trouw, doop en themadiensten van diverse kerken en instellingen. Samen met de organisatie worden de liederen gekozen, passende bij het thema.

De muziek is in handen van André Roodnat, e-mail: aw.roodnat@hotmail.com. Voor het afspreken en invullen van optredens kan contact opgenomen worden met Peter Tieleman, e-mail: Tieleman.cp.gmail.com

De bandleden zijn:

Instrumenten: Andre Roodnat (elektrische/akoestische gitaar), Fabian Orgers (elektrische/akoestische gitaar), Jeroen van Riel (drums) , Mathijs Breederland (alle gitaren) en Jaap van Riel (basgitaar)

Graag zouden we in contact komen met een pianist of pianiste die ons wil komen versterken. Lijkt dit je leuk, neem dan contact met ons op!!

Zang: Yvonne Venneman, Jasmijn Lodder, Trijntje Maliepaard (+fluit), Jaap Moerkerk, Lennard Akershoek en Peter Tieleman.

Geluid en licht: Noah van Dijk

Een lied wat we op dit moment met veel liefde spelen en zingen is opwekking 781 ”Jezus redt” . Luister dit prachtige lied via de volgende link:

Agenda 2017:

• 08-10   Jeugddienst Ger. kerk Hardinxveld Giessendam
  • 29-10   Jongerendienst Ger. kerk Ouddorp
  • 05-11   Ochtenddienst op Hernesseroord
  • 24-12   Kerstnachtdienst in samenwerking met Canticum – Ger. kerk Ouddorp, aanvang 22:00 uur

Agenda 2018:

• 21-01    Jongerendienst Ger. kerk Ouddorp