Praiseband eXalt

Welkom op de pagina van Praiseband “eXalt”

Praiseband eXalt is een band die God wil aanbidden, loven en prijzen d.m.v. eigentijdse Nederlandse en Engelstalige Praise-en opwekkingsliederen. eXalt bestaat uit muzikanten en zangers uit Ouddorp, Stellendam en omstreken en oefent op maandagavond. eXalt treedt op in uiteenlopende diensten, zoals jongeren, trouw, doop en themadiensten van diverse kerken en instellingen. Samen met de organisatie worden de liederen gekozen, passende bij het thema.

Voor het afspreken en invullen van optredens kan contact opgenomen worden met        Peter Tieleman, e-mail: tieleman.cp@gmail.com   of telefoon: 06-11924647. Ga  ons binnenkort volgen op Instagram…….

Onze bandleden zijn:

Instrumenten: Andre Roodnat (elektrische/akoestische gitaar), Fabian Orgers (elektrische/akoestische gitaar), Jeroen van Riel (drums), Jaap van Riel (basgitaar), George en Nathanya van Hutten (elektrische gitaar en viool) en Martijn van der Plas op de toetsen.

Geluid en licht: Noah van Dijk

Zang: Trijntje Maliepaard, Mara de Lege, Monique Tanis, Jaap Moerkerk, Lennard Akershoek en Peter Tieleman.

Een lied wat we in 2022 veel zingen is ”The Blessing van Elevation worship”

Luister dit prachtige en bemoedigende lied via de volgende link:

Agenda 2022:

• 23-01      Jongerendienst Ger. kerk Ouddorp, aanvang 18:30 – Ds. Hoek (medewerking                    is vanwege corona aangepast naar een klein combo + jongeren)
  • 10-04      Jongerendienst Ger. kerk Ouddorp, aanvang 18:30. Spreker Bianca Boender
  • 22-05      Jongerendienst Ger. kerk Middelharnis, aanvang 10:00 uur
  • 05-06       Pinksterdienst  Ger. kerk Ouddorp, aanvang 10:00 uur