Praiseband eXalt

Welkom op de pagina van Praiseband “eXalt”

Praiseband eXalt is een band die God wil aanbidden, loven en prijzen d.m.v. eigentijdse Nederlandse en Engelstalige Praise-en opwekkingsliederen. eXalt bestaat uit muzikanten en zangers uit Ouddorp, Stellendam en omstreken en oefent op maandagavond. eXalt treedt op in uiteenlopende diensten, zoals jongeren, trouw, doop en themadiensten van diverse kerken en instellingen. Samen met de organisatie worden de liederen gekozen, passende bij het thema.

Voor het afspreken en invullen van optredens kan contact opgenomen worden met        Peter Tieleman, e-mail: tieleman.cp@gmail.com   of telefoon: 06-11924647

Onze bandleden zijn:

Instrumenten: Andre Roodnat (elektrische/akoestische gitaar), Fabian Orgers (elektrische/akoestische gitaar), Jeroen van Riel (drums), Jaap van Riel (basgitaar), George en Nathanya van Hutten (elektrische gitaar en elektrische viool) en onze laatste aanwinst is Martijn van der Plas op de toetsen.

Zang: Yvonne Venneman, Trijntje Maliepaard, Eline van Kempen, Jaap Moerkerk, Lennard Akershoek en Peter Tieleman.

Geluid en licht: Noah van Dijk

Een lied wat we binnenkort gaan instuderen is ”The Blessing van Elevation worship” . Luister dit prachtige lied via de volgende link:

Agenda 2019:

• 27-01   Jongerendienst Ger. kerk Ouddorp
  • 10-02    Ochtenddienst op Hernesseroord
  • 03-03    Ochtenddienst Koningskerk Rotterdam Zuid (Ds. Kruger)
  • 10-03   Jongerendienst Ger. kerk Stellendam met Taco Koster
  • 07-04   Jongerendienst Ger. kerk Ouddorp met spreekster Erica Duenk
  • 21-04    Paasgezinsdienst Ger. kerk Ouddorp (Ds. vd Kooy)
  • 19-05    Jongerendienst Ger. kerk Ouddorp  met spreker Setkin Sies
  • 07-07    Belijdenisdienst Ger. kerk Ooltgensplaat
  • 10-11    Ochtendienst op Hernesseroord
  • 17-11   Jongerendienst  Ger. kerk Ouddorp met spreekster Bianca Boender
  • 24/12   Kerst Event op kerstavond Doopsgezinde kerk Ouddorp

Voorlopige agenda 2020:

• 12-01    Ochtenddienst Hernesseroord
  • 26-01   Jongerendienst Ger. kerk Ouddorp  met spreker Arend Voogd
  • 16-02    Ochtenddienst in Koningskerk Rotterdam
  • 08-03    Jeugddienst Ger. kerk Stellendam
  • 22-03    Themadienst Ger. kerk Ouddorp met Ds. Davelaar (afgelast vanwege Corona)
  • 07-06    Jongerendienst Ger. kerk Ouddorp  (afgelast vanwege Corona)
  • 04-10    Jongerendienst Ger. kerk Ouddorp  (afgelast vanwege Corona)
  • 18-10    Doopdienst Ger. kerk Ooltgensplaat (afgelast vanwege Corona)
  • 22-11    Ochtenddienst Hernesseroord, Deze dienst hebben we  ingevuld door dat we de liederen hebben opgenomen in beeld en geluid. De Hernesseroord commisie heeft dit verwerkt in hun on-line dienst.
  • 25-12    Kerstgezinsdienst Ger. kerk Ouddorp