Kerstnachtdienst met jong dameskoor Shira en vele anderen…..

In onze sfeervolle Gereformeerde kerk aan de dorpstienden in Ouddorp organiseert de missionaire gemeente op maandagavond 24 december de jaarlijkse Kerstnachtdienst. De dienst begint om 22:00 uur; vanaf 21:30 uur zullen de deuren van de kerk geopend zijn en hopen we onder de klanken van prachtige kerstmuziek vele belangstellenden uit Ouddorp en omstreken te mogen verwelkomen. Het thema van de dienst is ´Deel het Licht`

Als christenen mogen en moeten wij de komst van Jezus doorgeven aan de kwetsbare mensen om ons heen voor wie het leven vaak donker is. Zij verlangen naar een uitgestoken hand, een warm hart en een sterke schouder. De collecte is daarom voor de stichting ´´mensenkinderen´´ Deze organisatie helpt arme mensen in Moldavië, Armenië, Albanië en Bulgarije met voedsel door de koude en onzekere wintertijd heen.

Voorganger in deze dienst is Ds. N. de Boo uit Zeist. Aan de kerstnacht viering wordt medewerking verleend door het jong dameskoor Shira onder leiding van Peter Wildeman, soliste Elise Houdt, pianiste Anne Marith Boone, organist Martin Kolff en trompettist Alexandre van den Berg.

Op de ochtend van 25 december is om 10:00 uur de kerstgezinsdienst met Ds. W.J. van de Griend en het koor Joy. Ook voor deze dienst bent u van harte welkom!