KERST- EN NIEUWJAARSWENSEN

In deze tijd sturen we graag een kerst- of nieuwjaarswens naar elkaar. Ons kerkkoor “Canticum” verzorgt al jaren de bezorging van uw kaarten in de woonkernen Ouddorp, Goedereede en Stellendam.
Dit jaar willen wij dit graag weer voor u doen. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding om onze kas wat aan te vullen.
Wilt u brieven en kaarten voor Ouddorp, Goedereede en Stellendam gesorteerd per woonkern zonder postzegel inleveren. U betaalt bij inlevering 50 eurocent per kaart en wij bezorgen uw wenskaarten vóór de feestdagen.
U kunt uw brieven en kaarten inleveren op D.V. Vrijdag 14 december vanaf 18.30 uur in de Gereformeerde kerk te Ouddorp
Kaarten met een postbusnummer kunnen wij niet bezorgen.
Misschien bent u, of kent u iemand die van een wandeling houdt en wilt u ons helpen bij het bezorgen van de kerstwensen, dan kunt u zich aanmelden tijdens het inleveren van uw kaarten.

Namens de koorcommissie,
Janie Kolff