Jeugdwerk

Peuterclub (2,5 – 4 jaar)
De peuterclub draait niet het hele jaar door maar wordt gehouden rondom het Kerstfeest. Ongeveer 3 weken lang wordt er bij voldoende aanmeldingen dan wekelijks, voordat het Kerst is, met de peuters een ochtend of middag gezongen, verteld en geknutseld rondom het thema van dit feest. De peuterclub begint om 10.00 uur.
De datums van de peuterclub zijn als volgt:
Contactpersoon is Maria van Damme, e-mail: mariavansighem@hotmail.com

Kleuterclub ’t Pareltje (groep 1 & 2)
Kleuterclub ‘Het Pareltje’ Speciaal voor de kinderen groep 1 en 2 van de basisschool is de club “Het Pareltje” opgericht. Deze gezellige club wordt één keer per maand op woensdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur gehouden. De middag start met een verhaal uit de bijbel en daarbij zingen, praten, spelen en knutselen we. we hebben voor het seizoen 2019/2020 de volgende planning.
Als tegemoetkoming in de onkosten van materiaal en dergelijke vragen we een kleine bijdrage. Dit kost € 1,- per kind/per clubmiddag.
GRAAG TOT ZIENS!
Groetjes van de leiding: Eline van Kempen en Caroline Sperling

Wuppieclub (groep 3, 4, 5)
De Wuppie-club is een leuke club voor jongens en meisjes van groep 3, 4 en 5 van de basisschool. De club wordt ongeveer één keer per twee weken gehouden op de vrijdagavond van 18.30 tot 20.00 uur in de jeugdruimte van de kerk. De eigen bijdrage is ook dit jaar weer 1 euro per keer. Er wordt begonnen met het zingen van enkele liedjes, gebed en een bijbel verhaal. Na het ‘serieuze’ deel staat er altijd wel iets actiefs of creatiefs op het programma.
De Wuppies komen in 2019 en 2020 op de volgende vrijdag avonden en woensdag middagen bijeen:Neem je vriendje of vriendinnetje mee. Iedereen is welkom!!
Groetjes, Linda Grinwis, Natasja ’t Mannetje, Anouk van der Sluijs en Hilda Klink
Voor meer informatie of suggesties: hil.k@hotmail.com / 0187-682992
Wilt u de wuppiemail ontvangen mail dan naar hil.k@hotmail.com

G-Teens (groep 6, 7 & 8)
Een enthousiaste groep tieners komt op vrijdagavond om de +/- drie weken van 19.00 tot 20.30 uur bij elkaar. Deze club is bedoeld voor jongeren van groep 6, 7 en 8 van de basisschool. De clubavonden worden begonnen met gebed en het lezen van een stuk uit de Bijbel of een vrij verhaal. Daarna wordt de avond verder ingevuld met een creatieve, culinaire of sportieve activiteit.
Info:
Herma van Diggele – tel. 0646173569
Robèrt van der Meijden – tel. 0651060306
We hebben voor 2019 & 2020 de volgende vrijdagavonden gepland
08 nov
29 nov
13 dec
12 juni Slotuitje
Neem je vriendje of vriendinnetje mee. Iedereen is welkom!!!
Als tegemoetkoming in de onkosten vragen we een kleine bijdrage. Dit kost € 1,- per kind / per avond.
Groetjes, Jacobien, Herma, Robèrt, Lianne & Kristel

CONNECTED IN CHRIST

EEN INSPIRERENDE EN LEERZAME AVOND VOOR DE JONGEREN VAN 12 T/M 15 JAAR
Hoe leer ik dichter bij Jezus komen en wat heeft de Bijbel ons te zeggen.
Hoe ga ik om met mijn vrienden of vriendinnen die niet geloven
Wat kan ik ze vertellen over Jezus.
Veel interessante gesprekken en natuurlijk ook een stukje ontspanning
IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM!! We beginnen om 20.15 uur!!
Data voor seizoen 2020 zijn:

Catechisatie (16 – 18 jaar)
Catechisatie voor jongeren van 16 – 18 jaar. In overleg met de dominee wordt nader bepaald wanneer deze catechisatie van start gaat. Info: Kerkenraad

Kinderdiensten

Tweemaal per jaar in het voor- en najaar hebben we een kinderdienst en voor de zomer een zogenaamde ”overstapdienst” van kinderen welke van de kindernevendienst naar de kerk gaan. Elke kinderdienst wordt voorzien van een thema wat kinderen maar ook ouderen aanspreekt en daarbij worden er door onze eigen kinderen of een kinderkoor eigentijdse (kinder) liederen gezongen passende bij het thema.
De eerstvolgende kinderdienst is op zondagmorgen: 27 oktober 2019

Jongerendiensten