EO JONGERENDAG D.V. zaterdag 25 mei a.s.

Beste Jongere,
Het gaat weer gebeuren! DV zaterdag 25 mei 2019 is het alweer tijd voor de 44e EO-Jongerendag. De reserveringslijnen voor kaartjes zijn vanaf open.

Kijk voor info en reserveren op https://beam.eo.nl/eo-jongerendag/tickets. Deze toegangtickets bestel je dus zelf!
Met de bus naar de EO jongerendag!
Ook dit jaar willen we weer samen met de bus vanaf Goeree-Overflakkee. Dit keer voor het eerst naar Rotterdam Ahoy!!!
Je kunt je voor de bus aanmelden via eojdbusgo@gmail.com onder vermelding van je voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en opstapplaats.
Je kunt kiezen uit de volgende opstapplaatsen:
·         Ouddorp (bushalte Preekhillaan)
·         Goedereede (busstation Vissersweg)
·         Stellendam (busstation nabij Brielsestraat/Korteweg)
De exacte opstaptijden krijg je in de week voorafgaand aan de JD door per mail, de bus start om circa 11.30uur in Ouddorp. ’s Avonds nadat het gehele programma van de Jongerendag is afgelopen vertrekt de bus weer richting het eiland en hopen we voor 22.30uur weer terug te zijn in Ouddorp.
Let op: wil je samen met iemand in de bus zitten, spreek dan dezelfde opstapplaats af! En meld je op tijd aan!!!
Voor € 12,- kun je mee met de bus. Dit bedrag kun je overmaken op IBAN nr. NL13RABO 035.12.64.272 ten name van Doopsgezinde Gemeente te Ouddorp onder vermelding van je naam en EO Jongerendag. Zodra wij dit bedrag ontvangen hebben, is je plaats in de bus gereserveerd!
Voor nadere informatie kun je gebruik maken van bovengenoemd mailadres of eventueel bellen naar 0187-687529. Nodig je  vriend/vriendin/zus/broer/neef/ nicht/ klasgenoot / collega/……uit om ook gezellig met ons mee te gaan!
Groet!
Eric & Marjan van den Nieuwendijk