Actie Kerkbalans 2018

Binnenkort is het weer zover, dan gaat Actie Kerkbalans van start. De campagne loopt dit jaar van 20 januari tot 4 februari.

Afgelopen jaar was het voor het eerst mogelijk om uw toezegging online te doen. Ongeveer tweederde van de leden heeft hiervan gebruik gemaakt; dat heeft een aanzienlijke verlichting gegeven voor degenen die de enveloppen langsbrengen en weer ophalen. De e-mails voor de online toezegging worden binnenkort weer rondgestuurd. Degenen die een papieren toezegging doen, kunnen de envelop in de week van 20 januari verwachten.

U kunt uw toezegging automatisch laten incasseren. “automatische incasso” biedt u veel gemak, want uw bijdrage wordt automatisch op de 25e van de door u aangegeven maand(en) afgeschreven. Wij bevelen dit van harte aan, mede omdat de automatische incasso voordelen biedt bij de administratieve verwerking van uw bijdrage.

Let s.v.p. op dat de incasso’s een verwerkingstijd hebben, dus als u een papieren toezegging doet dan s.v.p. geen incasso in de maanden januari en februari.

Als u uw toezegging zelf overmaakt kiest u voor betaalwijze “overig” op uw toezegging.

Via deze link (VVB – mailing 2018) kunt u onze jaarlijkse folder inzien. We vertrouwen weer op uw medewerking en zien uit naar een mooi resultaat van de actie Kerkbalans 2018!

Eventuele vragen over de Actie Kerkbalans kunt u mailen naar balans.gko@gmail.com. Uiteraard kunt u in de avonduren ook bellen: 0187-682333.

met een hartelijke groet,

namens het College van Kerkrentmeesters